Beoordelingen van World Of Ribs Almere

Recente recensies van World Of Ribs Almere

5 sterren na 8 reviews

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede marinades en goede kwaliteit vlees. Eindelijk zo’n alternatief in spareribaanbod! Sommige delen waren wat droog, maar nog steeds smaakvol

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas...Na vele lovende berichten op internet was de verwachting hoog gespannen. 5 verschillende menu's besteld. 2,5 menu waren lekker mals waarbij het vlees lekker van het bot viel en zacht was. De rest van de ribs was gewoon taai. Moest vechten om het vlees eraf te krijgen en vervolgens een half uur met een tandenstoker het vlees wegwerken. 2,5 menu: bij 1 menu was de bovenste deel taai en het onderste deel wat in het bakje zat wel prima. De Smoked Jalapeno met 4 pepers (en bijbehorende waarschuwing) (was een tegenvaller. Absoluut niet heet en ook de meegeleverde saus kon dit niet verhelpen. Daarbij misten we toch wat smaak bij vrijwel alle ribs. De zoete, honing/zoet en spaans waren op zich wel redelijk qua smaak. De rest niet. Best een teleurstelling als je er zo naar uit kijkt.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de ribs dit keer wat droog, smaak was wel heerlijk

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees was te lang gegaard en was wat taai en droog. Smaak was goed.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een goeie sparerib met VEEL vlees wat vrij snel loskomt van de bot. Smaakvol en een nette prijs. Het enige nadeel vond ik wel dat er veel (glibberig) vet aan zat. Persoonlijk hou ik daar niet heel veel van.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.... Veel vlees om de ribs en heel veel keus. 3 verschillende besteld en alle 3 even lekker, goede service en zeer snel geleverd........ Zeker een aanrader

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk dik bevleesde ribben. Keuze uit veel marinades en sauzen. Sowieso een heel uitgebreide menukaart... Top tot de volgende keer.