Beoordelingen van World Of Ribs Almere

Recente recensies van World Of Ribs Almere

5 sterren na 20 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd voortreffelijk. Bezorging altijd snel. Echt geen enkel min puntje te bespeuren voor dit restaurant.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburger en gare spareribs. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle levering. Eten was lekker en warm. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed vers en warme gerechten en precies op de juiste tijd bezorgt. Wij gaan zeer zeker vaker bij jullie bestellen

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren overheerlijke Texas ribs gegeten. Vlees viel van het bot, zo mals. Frietjes krokant bruin en een prima coleslaw. Een aanrader.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd goed bezorgt. Ze was erg vriendelijk. En ze zetten het goed bij de deur En het eten was super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een klacht over de kipsate. Ik vondt dat er te weinig of eigenlijk helemaal geen satesaus erover was. Dat was wel een beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supermalse biefstuk. Snelle bezorging. Heb genoten en bestel zeker nog een keer.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, eten lekker warm. drinkn lekker koud en hele vriendelijke bezorging!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 entrecote waarvan er 1 medium moest zijn en de ander gewoon, ze waren beide medium, we gaan het de volgende keer weer een keer proberen, verder geen klachten hoor😊

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed maar de ribs waren droog en niet sappig de bezorging was half uur sneller dan de email dus dat was wel fijn

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren erg lekker en goed zacht (vlees viel praktisch van het bot). Vond de broccoli met kaas te zacht. Patat lekker krokant gebakken en niet teveel zout. Zou hier zeker nogmaals bestellen!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede marinades en goede kwaliteit vlees. Eindelijk zo’n alternatief in spareribaanbod! Sommige delen waren wat droog, maar nog steeds smaakvol

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas...Na vele lovende berichten op internet was de verwachting hoog gespannen. 5 verschillende menu's besteld. 2,5 menu waren lekker mals waarbij het vlees lekker van het bot viel en zacht was. De rest van de ribs was gewoon taai. Moest vechten om het vlees eraf te krijgen en vervolgens een half uur met een tandenstoker het vlees wegwerken. 2,5 menu: bij 1 menu was de bovenste deel taai en het onderste deel wat in het bakje zat wel prima. De Smoked Jalapeno met 4 pepers (en bijbehorende waarschuwing) (was een tegenvaller. Absoluut niet heet en ook de meegeleverde saus kon dit niet verhelpen. Daarbij misten we toch wat smaak bij vrijwel alle ribs. De zoete, honing/zoet en spaans waren op zich wel redelijk qua smaak. De rest niet. Best een teleurstelling als je er zo naar uit kijkt.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de ribs dit keer wat droog, smaak was wel heerlijk

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees was te lang gegaard en was wat taai en droog. Smaak was goed.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een goeie sparerib met VEEL vlees wat vrij snel loskomt van de bot. Smaakvol en een nette prijs. Het enige nadeel vond ik wel dat er veel (glibberig) vet aan zat. Persoonlijk hou ik daar niet heel veel van.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.... Veel vlees om de ribs en heel veel keus. 3 verschillende besteld en alle 3 even lekker, goede service en zeer snel geleverd........ Zeker een aanrader

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk dik bevleesde ribben. Keuze uit veel marinades en sauzen. Sowieso een heel uitgebreide menukaart... Top tot de volgende keer.